Citroën HY Team Holland

Een team waar HY niet zonder kan

index.php?option=com_content&view=article&id=45

Binnenkort:

Geen evenementen

facebook

Route Magazijn

Pastoor Boelensstraat 5A 5384 GR Heesch

Watertemperatuurmeter

De Citroen HY is een Spartaanse auto. Geen cent teveel, alles lekker simpel.

Er zijn HY rijders die willen daar helemaal niets aan veranderen. Respect. Houd de HY zoals HY is en zo rij je er zo mee rond.

Er zijn ook mensen die er anders over denken; die zien de HY als een sleutelauto; een veranderauto. Als alles werkt is er toch nog wel iets waar wat aan kan gebeuren. Deze mensen hebben ook al een temperatuurmeter ingebouwd want dat is zo ongeveer het eerste wat je doet. Voor deze mensen is dit stukje niet bedoeld.

Dit stukje is bedoeld voor mensen die die watertemperatuurmeter nog niet hebben ingebouwd of die deze op de verkeerde plaats hebben zitten zoals in een radiatorslang of op de radiator.
Nu is er in het magazijn een compleet setje te koop; watertemperatuurmeter èn het plaatje om op de juiste plek op de cilinderkop te monteren met de voeler er al in. De verbinding tussen de voeler en de meter kan met gewone stroomdraad worden gemaakt, dus geen gedoe met thermokoppel en zo. Zo’n meter kan voorkomen dat je doorrijdt met een kokende motor want als de stoom onder de motorkap uit komt dan is je cilinderkop of motor echt stuk....

€75,00 compleet met pakking (plus €10,00 statiegeld voor het oude plaatje). 
Check voor actuele prijzen het e-magazijn.
Nu in het magazijn!