Citroën HY Team Holland

Een team waar HY niet zonder kan

index.php?option=com_content&view=article&id=45

Binnenkort:

Geen evenementen

facebook

Route Magazijn

Pastoor Boelensstraat 5A 5384 GR Heesch

Nieuw uitleengereedschap en weer isolatiepakketten

We kregen ermee te maken toen we met de bus van wijlen Henk Kamp bezig waren. Het paard was eruit en we wilden met de hele carrosserie naar een tectyleerbedrijf. Dat betekende dat de carrosserie te verrollen moest zijn om hem op een aanhanger te kunnen vervoeren en het zou ook wel heel gemakkelijk zijn om de hele blikken doos in de werkplaats te kunnen verplaatsen.

Het idee werd uitgewerkt door Frans Gabriël: het werden twee losse poten met elk een fors zwenkwiel, die aan de carrosserie bevestigd worden met dezelfde ankerbouten waarmee ook het paard bevestigd wordt. (ZIE OOK DE FOTO)
Met de eigen achterwielen en op deze twee zwenkwielen aan de voorkant blijkt de lege carrosserie bijzonder gemakkelijk te verplaatsen.
Deze "zelfsturende" voorpoten zijn dus vanaf heden ook te leen in het HY-magazijn.Isolatiepakketten
Er hebben zich weer een paar liefhebbers gemeld voor de aankoop van het doe-het-zelf-pakket voor de geluidsisolatie. Als we tot een scherpe inkoopprijs willen komen, moeten we wel een aantal pakketten tegelijk bestellen.
Dus als u het goed meent met uw gehoor en u wilt meer van uw leuke reisjes genieten denk dan eens serieus aan de mogelijkheid om de bus van geluidsisolatie te voorzien. Uiteraard willen we graag op korte termijn weten hoeveel mensen hierin geïnteresseerd zijn, dan kunnen we gaan bestellen en kan iedereen ermee aan de slag voordat het seizoen begint.

Wilt u weten hoe het ook alweer zit met die pakketten? Klik *hier*

U kunt uw bestelling mailen via: