Citroën HY Team Holland

Een team waar HY niet zonder kan

index.php?option=com_content&view=article&id=45

Binnenkort:

facebook

Route Magazijn

Pastoor Boelensstraat 5A 5384 GR Heesch

Citroën Tubik: HY nieuwe stijl

Gevonden op www.autoweek.nl: 

Bij Citroën moet op de IAA deze Tubik concept car de show gaan stelen. Hij geeft een vette knipoog naar de beroemde HY ‘golfplatenbus’ die werd gebouwd van 1947 tot 1981.
 

Lees meer...

Nieuwe sleutelplek in Rotterdam

Speciaal voor Citroënliefhebbers

 

Onlangs overleed in Rotterdam Citroënliefhebber Roy Termaten. Roy en zijn neef Gerard Barto bezaten samen een ruime garage met brug en allerhande Citroën-gereedschap. Regelmatig gaven zij Citroënrijders van heinde en verre de mogelijkheid om in hun garage te sleutelen (in deze garage werd destijds ook de HY gerestaureerd  waarmee een aantal jeugddelinquenten naar Moskou reed als werkervaring en herstructureringsproject van de stichting En Route).

Lees meer...

Biobrandstof en oldtimers

Goed om te weten!!

 

Wanneer er nu in Nederland Euro 95 wordt getankt is er hier op dit moment maximaal 5% bio-ethanol aan de benzine toegevoegd. In Frankrijk echter is sinds vorig jaar ook benzine met 10% bio-ethanol op de markt. Deze wordt onder de naam of met de toevoeging E10 in de naam verkocht. Ook in Duitsland wordt sinds begin 2011 E10 op een steeds grotere schaal bij de pomp verkrijgbaar.

Lees meer...

Sleutelplek Rotterdam

Sleutelplek voor Franse klassiekers

 

Aangeboden: sleutel en stallingsruimte voor sleutelaars aan klassieke Franse autos.

Citromonde beschikt over een volwaardige verwarmde garage, voorzien van oliedichte vloer met 3 bruggen, perslucht, bandenwissellaar, lasapparatuur, beveiliging met alarm etc.

Wij sleutelen hier met maximaal 7-8 deelnemers die hier 24 uur per dag terecht kunnen om aan hun gestalde auto te sleutelen en gebruik te maken van de faciliteiten. 

Lees meer...