Citroën HY Team Holland

Een team waar HY niet zonder kan

index.php?option=com_content&view=article&id=45

Binnenkort:

05 feb 2022
magazijn gesloten
19 feb 2022
magazijn gesloten
19 mrt 2022
09:30AM - 04:00PM
A-Markt

facebook

Route Magazijn

Pastoor Boelensstraat 5A 5384 GR Heesch

Johnny en Guus in een HY

Over smaak valt niet te twisten... maar bij RTL4 hebben ze een goede smaak! Voor hun nieuw programma leenden de makers van " Meeuwis & De Mol maken vrienden" namelijk de HY van Dre en Mira de Rooij voor de opnames!
 
Twee goede vrienden, een oud Frans busje en een aanhanger met keuken. In het nieuwe programma ‘Meeuwis & De Mol maken vrienden’ trekken Johnny de Mol en Guus Meeuwis er samen op uit in eigen land op zoek naar bijzondere groepen mensen. Boeiende ontmoetingen, goede gesprekken en hilarische momenten zijn de ingrediënten van deze unieke roadtrip die de vrienden maken. Hun avonturen zijn vanaf woensdag 15 oktober te zien bij RTL 4.
 guus johnny
Johnny en Guus laten hun overvolle agenda’s voor wat ze zijn en gaan er samen op uit. In een oud busje voorzien van aanhanger met een kookuitrusting waar menig kok jaloers op zou zijn, reizen de mannen door eigen land. Om en om beslissen de heren waar en bij wie ze de komende dagen slapen en verblijven. Voorwaarde is dat het een groep mensen is die heel veel tijd met elkaar doorbrengt op een bijzondere locatie. Zo draven ze op bij een oefening van de Rode Baretten op de Veluwe, worden ze ontvangen bij het Katholiek Jongeren Festival in Nieuwkuijk en logeren ze bij een circus in Zuid Holland. Nieuwsgierig als ze zijn, gaan Johnny en Guus op onderzoek uit om meer te weten te komen over de manier waarop deze mensen met elkaar leven en omgaan. De relaxte houding van de twee mannen zorgt ervoor dat zich op een ongedwongen manier interessante en grappige gesprekken ontvouwen.
Als dank voor de gastvrijheid bereiden Guus (een begenadigd hobbykok) en Johnny een heerlijke maaltijd voor hun gastheren en/of -vrouwen. Bijzondere ontmoetingen die feestelijk afgesloten worden.
  
Uitzending 
 RTL 4, wekelijks, vanaf woensdag 15 oktober tussen 21.30 en 22.30 uur.