Citroën HY Team Holland

Een team waar HY niet zonder kan

index.php?option=com_content&view=article&id=45

Binnenkort:

facebook

Route Magazijn

Pastoor Boelensstraat 5A 5384 GR Heesch

Johnny en Guus in een HY

Over smaak valt niet te twisten... maar bij RTL4 hebben ze een goede smaak! Voor hun nieuw programma leenden de makers van " Meeuwis & De Mol maken vrienden" namelijk de HY van Dre en Mira de Rooij voor de opnames!
 
Twee goede vrienden, een oud Frans busje en een aanhanger met keuken. In het nieuwe programma ‘Meeuwis & De Mol maken vrienden’ trekken Johnny de Mol en Guus Meeuwis er samen op uit in eigen land op zoek naar bijzondere groepen mensen. Boeiende ontmoetingen, goede gesprekken en hilarische momenten zijn de ingrediënten van deze unieke roadtrip die de vrienden maken. Hun avonturen zijn vanaf woensdag 15 oktober te zien bij RTL 4.
 guus johnny
Johnny en Guus laten hun overvolle agenda’s voor wat ze zijn en gaan er samen op uit. In een oud busje voorzien van aanhanger met een kookuitrusting waar menig kok jaloers op zou zijn, reizen de mannen door eigen land. Om en om beslissen de heren waar en bij wie ze de komende dagen slapen en verblijven. Voorwaarde is dat het een groep mensen is die heel veel tijd met elkaar doorbrengt op een bijzondere locatie. Zo draven ze op bij een oefening van de Rode Baretten op de Veluwe, worden ze ontvangen bij het Katholiek Jongeren Festival in Nieuwkuijk en logeren ze bij een circus in Zuid Holland. Nieuwsgierig als ze zijn, gaan Johnny en Guus op onderzoek uit om meer te weten te komen over de manier waarop deze mensen met elkaar leven en omgaan. De relaxte houding van de twee mannen zorgt ervoor dat zich op een ongedwongen manier interessante en grappige gesprekken ontvouwen.
Als dank voor de gastvrijheid bereiden Guus (een begenadigd hobbykok) en Johnny een heerlijke maaltijd voor hun gastheren en/of -vrouwen. Bijzondere ontmoetingen die feestelijk afgesloten worden.
  
Uitzending 
 RTL 4, wekelijks, vanaf woensdag 15 oktober tussen 21.30 en 22.30 uur.
 
 
 

Deelnemer in kampeerblad

Een camperclub in Nederland brengt het blad "Camperkriebels" uit. Daarin heeft een interview gestaan met één van onze deelnemers: Henk Wijnen met zijn HY-bus:

 

henk wijnen kampeerblad

Las-tip!

Hallo,


Bij de voorbereidingen van de HY-vakantie-trektocht[en] moest ik iets laten lassen. Door een toeval belandde ik bij Thijs Jansen - Geurinkstraat 1B - Silvolde - 06 23969837. Deze man is plaatwerker en schijnt ook te leveren aan een/de HY-club. Citroën-fanaat in hart en nieren, heel handig en slim wat betreft restauratie/reparatie en niet duur! Vooral deskundig wat betreft de DS, maar als ex-bezitter van een HY betrokken en op de hoogte!

Misschien een tip voor andere HY-ers?


Mvg Pol de Man.


Bezwaar maken tegen motorrijtuigenbelasting

Bezwarengenerator 2.0


Vanaf heden is het naast de categorie auto, ook mogelijk om bezwaar te maken voor de voertuigcategorieën autobus, camper, motorrijwiel en vrachtwagen. Tevens kunnen de reeds gegenereerde bezwaarschriften worden herhaald voor een volgend bezwaarschrift. Verder kunt u de bezwaarschriften vanaf nu bewerken en opnieuw versturen.

 Wanneer kunt u gebruik maken van deze bezwarengenerator:

- U bezit een auto, autobus, camper, motorrijwiel of een vrachtwagen;
- Uw voertuig is afkomstig uit het bouwjaar 1974 t/m 1987;
- U heeft een rekening ontvangen voor motorrijtuigenbelasting (MRB) en heeft deze betaald.


 Bent u het niet eens met de regeling? Maak dan vooral bezwaar en *KLIK HIER*

(U vindt er ook een filmpje met uitleg)

HY als mobiele wijnbar

Een leuke site om eens te bezoeken: Le van Rouge! Een Nederlander met passie voor Franse wijnen knapte een HY op en komt ermee naar feesten en partijen. *link naar de site*