Citroën HY Team Holland

Een team waar HY niet zonder kan

index.php?option=com_content&view=article&id=45

Binnenkort:

facebook

Route Magazijn

Pastoor Boelensstraat 5A 5384 GR Heesch

Pech in Nederland

HELP!!!!!

 

Een van de voordelen van deelname aan het Citroën HY team is dat U gebruik kunt maken van de helpdesk/informatietelefoon.


Als u problemen heeft met de HY kunt u van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur bellen: 

06-11 12 09 13 

 

Of (dag en nacht) mailen naar: 


 

 

Aan de telefoon zit Stan Bögels. Hij rijdt al tientallen jaren HY en heeft veel sleutelervaring. Ook heeft hij de beschikking over technische informatie, tekeningen en werkplaatshandboeken. Al meer dan 15 jaar bezet hij de informatietelefoon en hij heeft al veel HY rijders op weg kunnen helpen. Verder kan hij u in contact brengen met andere HY sleutelaars.

 

 

Vanuit het onderdelenmagazijn worden binnen Nederland onder rembours of vooruitbetaling onderdelen opgestuurd. Voor het bestellen van die onderdelen kunt u terecht op of bellen 06-11 12 09 13 maandag t/m vrijdag - van 9.00 tot 21.00 uur.

 

Alle service begint bij bovenstaand telefoonnummer en loopt via een netwerk van vrijwilligers die vrijwel iedere zaterdag klaarstaan in het onderdelenmagazijn in Heesch. Het grootste HY onderdelenmagazijn ter wereld! Daar bent u van harte welkom voor een goed advies en een kop verse koffie.

In de tijd dat Stan op vakantie is neemt Fons Dijkstra de telefoon en mail over.

 

 

 

 

 

 

 

 Stan Bögels