Citroën HY Team Holland

Een team waar HY niet zonder kan

index.php?option=com_content&view=article&id=45

Binnenkort:

facebook

Route Magazijn

Pastoor Boelensstraat 5A 5384 GR Heesch

Jubileummeeting

Beste mensen,

 

Bij deze nog het laatste nieuws met betrekking tot de jubileum meeting. In deze nieuwsbrief verklappen we alvast een aantal hoogtepunten uit het programma, nodigen we je nogmaals uit om langs te komen én nodigen we jullie uit om een dag eerder te komen en/of een dag later te vertrekken als je komt helpen als vrijwilliger.

 

Het belooft een mooi programma te worden. Het definitieve programma ontvangt u bij binnenkomst, maar we kunnen alvast verklappen dat we groots uitpakken voor het festival. Er zal een live-band komen en er wordt gedraaid door een DJ. Maar neem ook je eigen instrumenten mee: er zal een slaginstrumenten-workshop komen. Jongeren kunnen zich opgeven voor een survival. We gaan Bart Ebben in Malden bezoeken. Er worden spelletjes gespeeld in en bij het meer. Daarnaast wordt er een anti roest workshop gegeven door Rustbuster en worden diverse dans- en yoga workshops gehouden op het strand.

 

Ook zal er een kofferbak verkoop zijn. Na twee jaar Covid moet er toch wel het een en ander in de schuur liggen om te verkopen? Neem zo veel mogelijk mee! We zien graag dat het terrein in de avond opvrolijkt met mooi verlichte bussen. De HY die het mooist verlicht is in de avonduren zal een prijs ontvangen. De uitdaging is dat dit op zonne-energie moet of op batterijen.

 

De organisatie heeft er heel veel zin in en ziet er naar uit om jong en oud te ontmoeten op dit gezellige festival. Tickets zijn nog steeds te koop via deze link:  ttps://eventix.shop/7aw68u44 De kortingscode “Earlybird” is nog steeds geldig. Bijna 100 equipes gingen je al voor!

 

Verder willen we nog kwijt dat we niet op een camping staan, maar op een mooi festival terrein aan het water. Er is dus geen stroom, wifi of douche. Honden zijn welkom mits aangelijnd maar mogen niet op het strand.

 

En dan ten slotte een oproep voor vrijwilligers. We hebben met name hulp nodig bij de opbouw en het afbreken van het festival. Wil je helpen om het festival op te bouwen? Dan ben je vanaf woensdag de 25ste al welkom en kan je dus een extra dag kamperen langs de mooie Mookerplas. Je kan ook tot en met maandag de 30ste blijven als je de handen uit de mouwen wilt steken bij het afbreken. Geef je als vrijwilliger op door een WhatsApp of SMS te sturen naar Marco 0613536406

 

Aan iedereen die gaat: maak er een mooi lang weekend van!

 

Tot ziens op Mookerplas!

 

Groet,
Bestuur/organisatie

 

laaste nieuws