Citroën HY Team Holland

Een team waar HY niet zonder kan

index.php?option=com_content&view=article&id=45

Binnenkort:

facebook

Route Magazijn

Pastoor Boelensstraat 5A 5384 GR Heesch

GEANNULEERD HY Meeting op camping de Karekiet in Buren

HY Meeting op camping de Karekiet in Buren 2, 3 en 4 oktober.

 

Het is een vreemd jaar. Door de corona epidemie konden er nog geen meetings plaatsvinden. Onder de huidige omstandigheden is het mogelijk een sobere meeting te organiseren.

 

We hebben een mooie, centraal gelegen bestemming gevonden. Dus voor iedereen goed bereikbaar. Camping “de Karekiet” ligt in de Betuwe tussen de twee mooie plaatsen Buren en Geldermalsen. Ook Tiel is niet ver weg. Er is op fietsafstand veel te zien.

 

locatie de karekiet

Camping de Karekiet

Erichemsekade 8

4116 GD Buren (Gld)

 

Wij hebben de beschikking over een groot eigen veld ( terrein 3 ), zodat wij onze HYs ruim kunnen opstellen. Op dit veld is ook een vaste barbecue constructie met groot dak die wij kunnen gebruiken. Bij aankomst meteen door naar terrein 3. Wij markeren de route.

 

Plattegrond de Karekiet

 

Wij mogen maar zeer beperkt wat organiseren. Naast de koffietent kunnen wij, rekening houdend met de RIVM richtlijnen, misschien een gezamenlijke maaltijd en technisch uurtje houden. Wel kunnen wij tips geven om zelf of in kleine groepjes te gaan ondernemen, zoals misschien een uitstapje naar de molen van Erwin Daale in Geldermalsen.

Het is natuurlijk ook heel gezellig om elkaar weer te ontmoeten en bij te praten. Voor velen is dat vaak al voldoende.

 

Aankomst vrijdag 2 oktober en vertrek zondag 4 oktober. Kosten € 30 per HY. (Er is beperkt elektriciteit beschikbaar.) Douchemunten kosten 0,50.

Wil je eerder komen en/of later vertrekken, dan betaal je per nacht uiteraard extra.

 

We hopen op een grote opkomst, er is plaats genoeg.

Hopelijk tot ziens op 2 oktober.

 

Mochten er van overheidswege maatregelen genomen worden die het onmogelijk maken een bijeenkomst zoals deze te organiseren, dan wordt dat bijtijds doorgegeven Bij zeer slecht weer kunnen we het een week uitstellen.

 

Houd de site in de gaten!

 

Jan Koopman (0495 592 574) en Leo Staats (tel. 0653 750 181)