Citroën HY Team Holland

Een team waar HY niet zonder kan

index.php?option=com_content&view=article&id=45

Binnenkort:

facebook

Route Magazijn

Pastoor Boelensstraat 5A 5384 GR Heesch

Van het magazijn

Het is al weer een hele tijd terug, zo voelt het althans, dat we het magazijn in verband met het rondwarende Coronavirus gesloten hebben. Ondertussen blijkt dat steeds meer deelnemers behoefte hebben aan onderdelen en dat kunnen we ons meer dan voorstellen.

Voorjaarsvakanties gaan niet door en het is nog maar de vraag of de campings in de zomer open gaan en of we er met ons busje op uit kunnen trekken. Er is dus tijd om aan de HY’s te werken.

Daarom hebben we als bestuur besloten om het magazijn, alleen op afspraak, open te stellen. Hoe gaat dat in zijn werk:

  • Als je naar het magazijn wilt komen, meld je dat via email bij Stan Bögels,
  • Stan maakt een overzicht per zaterdag waarbij er per bezoeker een ½ uur wordt gereserveerd in het magazijn. Je ontvangt dus een ‘tijdslot’ waarbinnen je de inkopen kunt doen;
  • Voorafgaand aan het bezoek aan het magazijn verzoeken we je om de onderdelen via het emagazijn te bestellen. Dat scheelt ons een hoop werk en het zorgt voor een efficiënte manier van werken.

 

In het magazijn hebben we voldoende voorzieningen getroffen om de 1,5 meter afstand te borgen. Daarnaast zijn er extra hygiënemaatregelen getroffen voor het desinfecteren van de handen en het toilet.

Dat alles betekent dat we in beperkte vorm, en nogmaals alleen op afspraak, open kunnen.

Ik wil daarbij met klem vermelden dat zowel onze medewerkers als de bezoekers van het magazijn de verantwoordelijkheid hebben om af te melden indien er gezondheidsklachten zijn. Laten we elkaar gezond houden!

 

Indien je tot één van de risicogroepen behoort, kom dan niet naar het magazijn maar plaats je bestelling via het emagazijn. Dan zorgen wij voor het klaarmaken en verzenden van de bestelling.

 

Ik hoop dat we zo met elkaar weer kleine stapjes kunnen zetten naar de situatie zoals we hem kenden voor de coronacrisis. Blijf gezond en blijf hoopvol!

 

Fred Knibbeler