Citroën HY Team Holland

Een team waar HY niet zonder kan

index.php?option=com_content&view=article&id=45

Binnenkort:

05 feb 2022
magazijn gesloten
19 feb 2022
magazijn gesloten
19 mrt 2022
09:30AM - 04:00PM
A-Markt

facebook

Route Magazijn

Pastoor Boelensstraat 5A 5384 GR Heesch

Het HY-TEAM 40-jarig jubileumfeest .

6.png7.png6.png

5.jpg

 

Hartelijk welkom op ons 40-jarig HY-Team jubileum meeting op de De Heische Tip, een gastvrije meeting voor het hele gezin van jong tot oud!. We hebben gekozen voor een vertrouwd plekje in het prachtige Noord Oost Brabant, aan de rand van Natuurgebied de Maashorst. Een groot natuurgebied met eindeloos fiets- en wandelmogelijkheden. De kinderen zich geen moment te vervelen. Ze kunnen naast het HY-Team programma heerlijk ravotten in de speeltuin, zwemmen in het natuurbad, Tafeltennis, midgetgolf, basketbal en noem het maar op!

Plekje voor het busje.

 

Bij aankomst wordt je welkom geheten door een van de vrijwilligers welke te herkennen is aan een geel hesje. Maak je geen zorgen hij of zei is niet aan het staken! Maar is druk doende om iedereen een gedegen instructie te geven. Ook zal die gene een vergoeding vragen voor deze meeting. Aangezien we 40 jaar bestaan vragen wij €40,00.- per equipe*

Probeer je HY netjes en samenspraak te stationeren. Hou er rekening mee dat de ruimte beperkt is. Laat de aangegeven rij-lanen vrij voor eventuele Calamiteiten/hulpdiensten. Natuurlijk ontvang je bij aanvang een leuk tasje met daarin het programma! We vragen jullie om je bus te versieren met (led)lampjes voor de avonduren wel op batterijen want netstroom is alleen aanwezig in de ‘Grote tent’. Doe je best! want misschien win jij de lichtprijs!

 

Programma:

40_jaar_hyteam.png

 

Woensdag 29 mei 16.00:

 

 • Aankomst vroege vogels en helpende handen.

 

Donderdag 30 mei:

 • vanaf 9.00 uur aankomst.
 • Kofferbakverkoop.
 • Technisch uurtje.
 • Knutselmiddag.
 • Centrale Opening met zelf meegebrachte lekkernij. Een verzoek om zelfgemaakte of lokale lekkernij mee te nemen. Proeven eten en bijpraten.
 • Aansluitend een PUB-Qiuiz.

 

Vrijdag: 31 mei:

 

 • Ochtend: Dierentuin Ziezoo (voor de kleine HY-ers) verzamelen voor de ingang

Meer info: www.dierenparkziezoo.nl. (eigen Vervoer carpoolen en entree kosten).

 • 13.00 Spelmiddag (water?!) Jong en Oud.
 • Feest avond met band: Ziedagewegband!

 

Zaterdag 1 juni:

 

 • Ochtend Kabouter pad met de kleinste HY-ers
 • Wandel of Fietsroute (OVB)
 • Knutseluurtje
 • Jeu de boules en remtrommel gooien
 • BBQ lopend buffet

 

Zondag 2 juni:

 

 • Gezamenlijk ontbijt
 • Aansluitend Amerikaanse verloting (niet vergeten cadeautjes mee te nemen!!)
 • Prijs uitreiking.
 • In de loop van de middag abreken en afscheid en daarna een goede reis naar huis.

 

Aan het programma wordt nog gewerkt, er kunnen items bijkomen en wellicht veranderen.

Heb je zelf een briljant idee of zie je een mooie aanvulling stuur dan even berichtje naar

 

 

Weetjes:

 

- In Principe is er geen 230 volt op het veld. Wel hebben we voor medische klachten speciale mogelijkheden dit verzoek dient van te voren ingediend te worden bij de organisatie.

- Vanaf donderdag tot zondag mag je kofferbak verkoop houden.

- Aanmelden is voor deelnemers met HY niet nodig. Heb je geen HY meer en wil je graag komen met een ander kampeermiddel dan graag aanmelden via onderstaand adres.

- Een equipe is een normale bezetting van het aantal personen in een HY (met evt. een bijzet tentje voor de jeugd).

-Op het meeting terrein hebben wij een toiletwagen gehuurd zodat we niet ver hoeven te lopen naar het dichtbij zijnde toilet gebouw. Op de camping vind u 3 sanitair gebouwen. Allen zijn voorzien van voldoende douches en toiletten. Deze douches zijn niet gratis te gebruiken, voor €0,50 kunt u 8 minuten douchen. Alle toiletten zijn voorzien van toiletpapier. Onze gebouwen zijn eenvoudig maar functioneel en netjes. Voor de kleintjes zijn er “familiedouches” aanwezig. Een grote douche met een kinderbadje voor de allerkleinste

-Kampvuur maken in welke vorm dan ook is niet toegestaan.

-BBQ is geen enkel probleem.

 

 

Wat neem je extra mee?

 

- Lichtversiering en slingers ga los met je creativiteit!!

- Neem een zelfgemaakte lekkernij mee voor de donderdag middag.

- Cadeautje voor de Amerikaanse verloting op zondag.

TOTZIENS IN HET HEMELVAARTS WEEKEND!!!

De Omgeving:

 2.jpg3.png

DE MAASHORST, HET GROOTSTE AANEENGESLOTEN NATUURGEBIED

Noord-Brabant. Ze bevat honderden plantensoorten, bijna 150 vogelsoorten en meer dan 25. Met een omvang van 3.500 hectaren is De Maashorst het grootste aaneengesloten natuurgebied in zoogdieren.

Vroeger was De Maashorst rijk aan vennen en moerassen en dat zie je terug aan de vele soorten amfibieën en reptielen die je hier nog steeds aantreft. Ook honderden insectensoorten hebben De Maashorst als leefgebied uitgekozen.

Bijzonder zijn de vier wijstreservaten, de zogenoemde Natte Natuurparels, die De Maashorst rijk is. In die gebieden komt, dankzij de aardbreuken, grondwater aan de oppervlakte – niet in de laagte, maar juist in de hoogte. Het van hoog naar laag stromende, kalkrijke grondwater levert de gebieden een bijzondere vegetatie op.

 

 

PROVINCIAAL LANDSCHAP

Al deze elementen maken van De Maashorst een landschap met een enorme diversiteit en bijzondere natuurwaarden. Om die te behouden, te versterken én verder te ontwikkelen, is De Maashorst door de provincie Noord-Brabant aangewezen als Provinciaal Landschap. In het Maashorst Manifest is beschreven hoe het gebied er in 2020 uitziet: ‘een levendig en ondernemend gebied, duurzaam bewerkt en beheerd door boeren, beheerders en ondernemende burgers en omgeven door vitale dorpen en steden’. De grote wens om een natuurlijke overgang te creëren van de dynamiek van stad en dorp naar de luwte van het platteland en de stilte van de natuur komt steeds dichterbij.