Citroën HY Team Holland

Een team waar HY niet zonder kan

index.php?option=com_content&view=article&id=45

Binnenkort:

Geen evenementen

facebook

Route Magazijn

Pastoor Boelensstraat 5A 5384 GR Heesch

Survival 30-3-2018

 

Ouderen en jongeren survival 2018.

Het is nog steeds fris buiten maar toch zijn er al kleine voorjaarsboden zichtbaar in de natuur.

Tijd voor jullie om over de survival voor 2018 te gaan nadenken, tenslotte Pasen komt al een beetje in zicht, hoog tijd om een paasplanning te maken en dus tijd om je op te geven.

 

Waar gaan we het doen dan.

Survival in Belgische Ardennen, staat voor dit jaar op de planning, als begeleiding zijn we er al druk mee bezig, maar voor het definitief door gaat moeten we wel het aantal deelnemers weten.

Tijd voor jullie om in actie te komen geef je op door middel van het sturen van een email naar of opgave via de Hy team survival facebook.

 

Wat gaan we doen.

Ten eerste is het voor de diehards van toen toch echt weer een jubileumjaar, (bron: zij die dit bijhouden) en gaan we er dus voor de ouderensurvival dit jaar er een feestje van maken. Dus geliktte kans om met de jeugd van toen nu weer eens samen ouderwets lol te maken en herinneringen op te halen, maar ook de nieuwe maar nieuwsgierige ouderen kunnen uiteraard mee.

Voor de Jongeren is er natuurlijk ook weer de uitdaging om alles weer te overleven. Er is veel mogelijk in de Ardennen: speleo, vlot of kanotochten, klimmen abseilen, dropping, tokkelen, mtb of droppingtocht en meer zoals primitief leven en slapen en natuurlijk koken op houtvuur.

 

Wat gaat het kosten.

Wij hanteren altijd all-in prijzen en deze proberen we rond de 70 euro pp te houden.

Hiervoor is eten, drinken, activiteiten en de campingkosten van de deelnemers inbegrepen.

Voor het met elkaar mee rijden houden we een lijst van deelnemers bij. En er is altijd wel een camping in de buurt waar de achterblijvers kunnen kamperen, of misschien is er wel een minimeeting in de buurt.

Ik hoop op een leuke groep jeugd voor deze supersurvival, en een leuke groep ouderen met daarbij veel ex-deelnemers aan de survival voor een leuke jubileum/reünie ouderen survivalfeest.

Gedacht wordt ook indien de deelname van de ouderen overweldigend of juist te mager is deze reünie/jubileum survival op een ander moment manier of locatie te gaan doen, dus laat in ieder geval bericht bij mij achter als dit jouw interesse heeft.

 

Namens de organisatie van de survival groeten Pim overwater