Citroën HY Team Holland

Een team waar HY niet zonder kan

index.php?option=com_content&view=article&id=45

Binnenkort:

facebook

Route Magazijn

Pastoor Boelensstraat 5A 5384 GR Heesch

Pinkstermeeting 2017


Voor de 2017 editie van de Pinkstermeeting hebben we een mooie locatie gevonden in de Wieringermeerpolder in Noord-Holland.

We zijn welkom op Natuurcamping Het Bos Roept in het Robbenoordbos.

 

www.hetbosroept.nl

 

Op bestelling is ontbijt, brood en zuivel te verkrijgen, er is een overdekte vuurplaats en honden zijn toegestaan (aangelijnd).
100 jaar geleden zwommen hier vissen. Nu ziet u er egels, konijnen, vossen, uilen, buizerds en reeën. Omarmd door een zeer gevarieerd en groot bos. En luister: hier wordt u 's avonds getrakteerd op het gak-gak-gak van honderden overvliegende ganzen als ze op de trek zijn.

Welkom op: Het BOS roept! Een verrassende kampeergelegenheid tussen bomen, struikgewas en..... natuurlijke bosbewoners. Een andere wereld dan u gewend bent.

De camping ligt tegenover een vaarwater dat door het bos slingert. Tevens kan je er heerlijk fietsen; door het Robbenoordbos of over het voormalige eiland Wieringen. Ook het Dijkgatbos is de moeite waard om te bezoeken. Kijk uit over de Waddenzee of het IJsselmeer (of beide tegelijk!).
De ‘grote’ dorpen, met de benodigde voorzieningen, Wieringerwerf, Hippolytushoef en Den Oever liggen op circa 6 km.

 

Aankomst vrijdag vanaf 14.00 uur
Vertrek uiterlijk maandag 12:00 uur

 

Kosten voor dit lange weekend bedragen €30,- per equipe (extra tent €10,-). Vergeet niet je kortingsbon mee te nemen!
Aan het programma wordt nog aan gewerkt maar bevat in elk geval:
- Wandeling Robbenoord- of Dijkgatbos;
- Gezamenlijk ontbijt;
- Amerikaanse loterij, altijd goed voor de nodige hilariteit, dus neem allemaal een leuke prijs mee.Adres: Den Oeverseweg 12 te Slootdorp
Route : A7, afslag Wieringerwerf, richting Slootdorp, net voor het dorp op de rotonde rechtsaf (Den Oeverseweg), na ca. 7 km rechts is de camping.

 

Tot dan!!!!!!

 

Noor en Martin
(0611415012 tussen 19:00-21:00)