Citroën HY Team Holland

Een team waar HY niet zonder kan

index.php?option=com_content&view=article&id=45

Binnenkort:

facebook

Route Magazijn

Pastoor Boelensstraat 5A 5384 GR Heesch

Paasmeeting in Werkendam

7C45AE392A4F4325987DAB69E2C5078C

 

Citroën HY Team Holland survival 2017We gaan weer op survival!!!!

Dit jaar heeft huis-boswachter Pim eens rondgekeken in Nederland en hij vond een hele mooie omgeving om te survivallen, namelijk de Biesbosch, een uitgestrekt natuurgebied in de buurt van Werkendam, vlak bij Dordrecht. Het is een gebied, waar we ons kunnen uitleven, heel veel water, slootjes, riviertjes, rietkragen, bruggetjes.......................
Terwijl jullie ouders op een stoeltje voor hun camper zitten te wachten op mooie vogelgeluiden, gaan wij de bushbush in, veel lolliger!
We verzamelen op vrijdag 14 april om een uur of 6 's avonds (18:00uur) bij mini-camping Witboom (adres Witboomkil 5, Werkendam). Van daaruit gaan we de eerste overnachtingsplek zoeken.


Inhoud
We gaan er een gave survival van maken, kampvuurtje stoken, primitief koken, we gaan onszelf vervoeren, tentje/slaapplaats bouwen etc etc.
Pim heeft vrij weinig verklapt over de route (en anders zou ik het toch niet zeggen!!!!) maar de enige hint, die hij nog gaf, was : "Er zijn genoeg overnachtingsplekken, maar lang niet alle overnachtingsplekken zijn per auto te bereiken!". Als je Pim niet kent, denk je nu misschien "Die overnachtingsplekken gaan we dus niet opzoeken".
Als je Pim WEL kent, weet je wel beter!

05BAB06BC2DA40D1882436E9FAA1FE4D

 

Ik zou met het inpakken van je spulletjes (liefst een goede rugzak, waar alles in kan of stevig aan vast kan) proberen twee dingen in gedachten te houden:

 

1) Het is een waterrijk gebied. Dus bij warm weer lekker zwemspullen mee, en anders in ieder geval een extra setje droge kleren. GEEN mobieltjes of andere electronica, het is kapot voor je het weet. En de begeleiders zijn in geval van nood toch altijd bereikbaar.

 

2) Omdat sommige overnachtingsplekken wel eens lastig bereikbaar zouden kunnen zijn voor auto en aanhanger met rugzakken, zou ik proberen de rugzak niet overdreven zwaar te maken. Hou er rekening mee, dat je, behalve je eigen spulletjes, misschien ook nog wel een koekepan, etenswaren of andere voor de groep belangrijke zaken mee zult moeten nemen.

 

Wat moet er echt mee?
Behalve zwembroeken en droge kleren, moet je natuurlijk (mede afhankelijk van het weer) de gebruikelijke zaken meenemen: goede wandelschoenen, matje, slaapzak, mestinnetje of bord, bestek, mok, kleding, regenkleding, warme trui voor 's avonds, zakmes, zaklamp, eventueel medicijnen etc etc etc, ik zal daar nog een lijstje voor toevoegen in de commentaren hieronder.

 

Wie mogen er echt mee?
Deze survival is eigenlijk opgezet voor kinderen van autogekken. Maar het is gewoon veel gezelliger, als je vriendje(s) of vriendinnetje(s) ook mee kunnen gaan en lol trappen, ja toch?
Dus als jullie vrienden of vriendinnen ook mee willen (en mee mogen van hun ouders) : stuur ze dan het Inschrijfformuliertje even door en zorg ervoor, dat inschrijfformulier bij Pim terecht komt.
Kyra, Daphne, Lilian & Reinier en die club met "oudere jongeren": jullie hopen er misschien op, dat jullie dit jaar als "te oud" worden verklaard en dat jullie dus niet meer mee zouden mogen.
ONZIN! Lekker mee gaan, als het effe kan, veel te gezellig, jullie zijn van harte welkom

 

Inschrijven
De prijs voor deze drie dagen "vol pension" onder de sterretjes is nog niet helemaal definitief, maar hou als indicatie 65 Euro per persoon aan.

 

Wil je meedoen? Stuur dan onderstaande gegevens naar: 

Pim Overwater Bosweg 5 7981 LE Diever mob 06-54715030
Email: 

 

 

Naam

Adres
Geboortedatum
Zwemdiploma: ja / nee

Ziektenkosten verzekeringsnr
Email adres
Telefoon waarop ouders te bereiken zijn

 

 

Vragen? Opmerkingen? Onduidelijkheden?
Gooi ze in de comments hieronder, of benader één van de begeleiders.


Wij hebben er zin in!
Pim, Thomas, Marjoke, Joost, Daan, Maaike (als ze niet hoeft te werken
Ger & Annette en Gerrit-Jan