Citroën HY Team Holland

Een team waar HY niet zonder kan

index.php?option=com_content&view=article&id=45

Binnenkort:

facebook

Route Magazijn

Pastoor Boelensstraat 5A 5384 GR Heesch

A-Markt
Zaterdag, 19. Maart 2022, 09:30 - 16:00

A-Markt, zaterdag 19 maart 2022

 

Eindelijk na 2 jaar is het weer zover, de 22ste A-markt.

Deze keer op een nieuwe locatie..

De A-markt vindt plaats in LIEMPDE

 

De A-markt is een begrip voor eendminnend Nederland en ver over de grenzen.

Het is de gelegenheid bij uitstek om die onderdelen in te kopen die nodig zijn voor het onderhoud en de restauratie van onze A-types. Zet de datum van zaterdag 19 maart 2022 in je agenda en kom die dag kijken, kopen en verkopen. Zoals elk jaar wordt het weer een druk bezochte markt, met een groot aantal bezoekers, zowel nationaal als internationaal.

 

Een tafel binnen.

We hebben nu de beschikking over een grote zaal en aan de achterkant een zeer groot grasveld en een verharde strook tegen het gebouw waarop iedereen gratis zijn koopwaar kan uitstallen. Buiten het hek mag geen koopwaar worden aangeboden. Uiteraard zal de inwendige mens niet worden vergeten, in de kantine kan een ieder lunchen en een drankje nuttigen.

De kosten van een tafel zijn 7,50 euro voor EEEC leden en 10 euro voor niet EEEC leden. De afmetingen van een tafel zijn 80x120 cm.

Als je binnen wilt staan is het belangrijk op tijd te reserveren.

 

Een plaats buiten.

Indien je besluit buiten op het te gaan staan, is reservering niet noodzakelijk en zijn er geen kosten aan verbonden. Je dient dan wel zelf een eventuele tafel mee te brengen en afhankelijk van het weer een partytent of dekzeil. En om een plaats te bemachtigen dien je op tijd aanwezig te zijn. Er worden buiten geen plaatsen gereserveerd of vrij gehouden.

 

Citroën

Ook kunnen Citroëns te koop worden aangeboden, voor iedereen is dit gratis

Op de A-Markt, wordt naast de gebruikelijke 2cv4/6, Ami, Dyane, en Mehari onderdelen, de nadruk gelegd op A type onderdelen van voor 1970.

 

Reservering

Reserveren, (uitsluitend voor binnen) met opgave van het aantal benodigde tafels, kan bij:

Tijs Kolen, organisator A-markt, tel: 06-46724449 of via E-mail, en dient uiterlijk voor 1 maart 2022 te geschieden. Tafels worden gereserveerd op volgorde van binnenkomst van de aanvragen. Na 1 maart 2022 is inschrijving niet meer mogelijk. De ervaring leert, dat in januari alle tafels al gereserveerd zijn, dus ben er op tijd bij.

Zoals elk jaar dienen de tafels beschermd te worden door zelf meegebrachte kleden, en wordt 'vet spul' buiten uitgestald. De stands kunnen worden opgebouwd vanaf 07.30 uur, de markt start om 09.30 uur en sluit om 16.00 uur.

 

Het adres

L’Union

Heidezoom 2

5298 VS Liempde

 

Dus noteer zaterdag 19 Maart 2022 in je agenda.

 

Tijs Kolen, organisator A-markt. Mob. 06 46724449,

Email: .